måndag idag.

I helgen har jag som sagt jobbat det har gott bra. i fredags gick vi en snabbis till ankan efter jobbet, i lördags blev det först ankan efter det drog vi till hannes på efterfest jag åkte därifrån vid halv 11 var hemma 11 och gick upp vid 2 det var inte många timmars sömn sen jobba fyfan jag ska aldrig mer dricka innan jobbet det är fan inte värt det. juste det var några på tunnelbanan som skulle guida en grupp människor som skulle komma hit, dom frågade oss vad som var specielt med sverige som dom kunde visa gruppen.. det bästa jag kunde komma på var kaknelstornet ?, globen, lite volvobilar och bjussa på köttbullar ??? seriöst, dom flesta länder har något som representerar deras land, andra har klimatet men vad fan har sverige jag kommer verkligen inte på nått..
Idag ska jag träffa bella i belive. jag ska först in till hennes café sen kolla tatooos. pusse


-

 den här låten pumpade jag i somras det är en riktigt sommardänga för min del, det kommer den bli i sommar också, det är inte riktigt den versionen men men njuuuut.

måndags fredag.

Igår mötte jag upp jempo senare på dan, vi åkte till solna och mötte upp anna och nathalie vi käka efter det shoppa vi lite, jag köpte en body lotion från Clarins skit bra. visibly clear wash/mask har provat den förut den är grym. sen 2 ansiktskrämer från Aco en som ger en lättare bus effekt jag är blek som en grudge jag ser blekare ut som blond, konstigt och en som redan har färg i sig så man ser lite solbränd/brun ut skönt dom dagarna man inte orkar sminka sig.. sen blev det armband det kommer bli mitt nya favo i sommar i belive när man är brun sen en ring, sen en ny foundation från mitt favo märka Lumene haha och puder.. nu vet ni... för jag vet ju att ni vill veta. 
Efter det tog vi en fika vi satt kvar efter dom hade stängt och bara prata prata och prata skönt. efter det gick jag och ärt hem till mig ut med älvispen sen hem till ärt och kolla film. Idag ska jag jobba det ska faktiskt bli skönt efter att ha varit borta så länge som jag har nu. men det behövdes.. vi hörs sen puss.

dan före dan..

Igår tog jag en långpromis med min älvvisp, det var mysigt solen sken och värmde trodde nästan jag var i Thiland där ett tag:). sen slog ju vädret om och det blev storm helt sjukt. lite senare åkte jag, jempo och nathalie till valla. det är så mysigt att åka dit och ta en öl eller fika vad som.. vi väntade tills anna slutade sen åkte vi en sväng till mc och köpte milkshake som jag har varit sugen på sen jag och bella var på bio för typ 1 -2 veckor sen..
sen hem men då var jag pigg och slog på en rulle skit dålig. den var med michelle pfeiffer så jag trodde den skulle leverera liksom!! haha...
Jag älskar filmer med henne hon är ju så jävla snygg jag blir avis.
Aja vad som sker idag är fortfarande ett mysterium. Kissss


p.s i love you

Jag mår bättre nu men känner mig inte helt hundra men i helgen ska jag jobba :D:D:D... hahaa.
Igår chillade jag med jempo vi hyrde film och åt gott, kommer inte riktigt ihåg vad filmen hette men det är samma skådespelare som han i p.s i love you, men jag kommer inte ihåg vad han heter, den kollade jag på när jag kom hem usch vad jag grät.. det har blivit en favo. jag vill ha Gerry man. tror jag ska åka till irland i sommar. love







.



jag har gått och förälskat mig i coldplay och alla låtar är typ bra it will be my big summer love love lovee...


having fun in wait off...


tisdag

Godmorgon gooodmorgon... det snöar och jag ska ut med min vapendragare kissss

.

kul har jag inte, märker man det. jag har slutat drömma mig bort och kollar melodifestivalen men helt slutat drömma har jag inte gjort, nu känns det lite som lördag. jag har märkt att jag inte är ett fan av verkligheten just nu. Puss & kram


drömmer mig bort till sommaren ett tag


Tänk er sittandes i kvälls solen med en öl i ena handen och en cig i den andra solglasögon & nära vänner och bara njuter. skrattar. lever. dröm er bort i ljudet dofterna det är det bästa jag vet det är då jag mår som bäst.
I sommar kommer jag bo på mitt landställe som är världens bästa plats i hela världen grisslehamn.


hej alla barn

Tjoho idag har jag legat på latsidan men min hosta vägrar ge sig inkl min dundrande huvudvärk it sucks!
Jag är så förjävliga trött på det här vädret, jag har funderat att åka till fjärlilshuset för att uppleva lite av det tropiska, får se hur det blir.
Jag hatar nyheterna, jag hatar allt hemskt som händer och mår bättre av att inte veta. inte undra på att människor mår dåligt av allt skit man hör. så , jag kollar varken på nyheterna eller läser nyhetstidningar, nöjen i all ära men det hemska behöver jag inte veta för inte fan mån man bättre..
Har ni sett filmen med hunden som slängs ut över en hög bro, den avlider inte ens på direkten utan ligger och tjuter, piper för den har så ont... jag såg den för kanske 2 veckor sen och mår fortfarnade dåligt när jag tänker på det. det var så jävla äckligt att se..  Förlåt men hade jag varit där hade jag huggit av hans kroppsdelar en efter en och slängt dom över bron med han sittandes kollande!! ååååhh!!! Galen blir jag.

Juste jag har färgat håret, det behövdes blev trött på min bruna avdankade färg så jag har lagt i ljusa slingor, men jag vet inte riktigt vad jag tycker, ser lite ut som en kärring i det så det kanske blir brunt till sommaren ändå och köra på lite tropisk look, sexigt det med.
Nu vet jag inte vad jag ska göra, är sugen på en latte och jag är bara en amatör när det gäller kaffe men nu blev jag riktigt sugen får om det går att lösa pussss.

RSS 2.0