söndag

Igår gick vi ut och klubba jag josse och några fler, vi började hos en killkompis och när vi skulle gå därifrån ramlar jag i en trappa med klackar så klart så jag hänger i räcket jag måste sett ut som en apa, fint :)vi gick till spotlight tror jag det hette, det var fan bra där inte så stort men det är jävligt skönt så jävla jobbigt när det är för mycket folk! och as skön dans musik var det.. jag drog i mig en hel del så idag mådde jag inte så bra har chillat hela dagen skönt som fan.. imorgon är det jobb som gäller efter vet jag inte hoppas på fint väder iaf så man kan göra nått.. Puss så länge.

från veckan





lördag

Helo! Den här veckan har gått jävligt fort, i i onsdags var det sol så jag och josse gick till sumpan för en öl vilket slutade med några fel kul när jag började jobba 7 dagen efter.
På torsdagen skulle vi till the studio jag jempo och gracce, det var skit kul men det tog sån jävla tid allting.. efter det tog vi en svänga på sumpan det var ju vår fest.. igår träffade jag josse efter hon slutat jobbet då drog vi på fest och nu är jag hemma.. idag ska vi ut och slå klackarna i taket! Pusshej så länge..

-

Hoola. kom hem från jempo för ett tag sen, vi möttes upp i centrum köpte en glass sen satte vi oss på en bänk vid fontänen chilla sen började vi gå mot jempo vi visste inte vad vi ville göra. jempo har 2 kaniner så vad tror ni vi gör, springer upp lämnar hunden som var med oss innan sätter på kaninerna koppel och går ut och "leker" med dom, jag garvade hela vägen, mogna tjejer fyller 20 detta år och leker med hennes kaniner, jag dör ju. jag skämdes samtidigt som jag tyckte det var kul men bara första kvarten sen var det inte lika roligt längre.. kände mig som en unge ni vet allt är kul i början men man tröttnar lika fort.. men aa nu vet ni vad man kan göra när man inte har nått att göra :) Nu ska jag sova ska jobba imorgon sen ut och köka på Texas longhorn PUSS 


mondaay

idag har jag jobbat sen började jag städa när jag kom hem, jag fått nån grej , jag blir skit stressad när det är stökigt jag blir helt varm och skit irro men det är som tur är bara i mitt eget hem, men annars hade mina vänner blivit glada iof ;)

Fredags var jag bara hemma mamma åkte till grisslehamn med älvispen och elin har flyttat så jag var själv till en början vad det jätteskönt sen blev det mörkt då kommer alla bilder upp i huvudet från skräckfilmer jag sett faan asso aa så det tog ju några timmar innan jag kunde somna, i lördags jobbade jag på valla med annabola, det gick bra efter det mötte jag upp bola igen vi gick och satte oss på ängen med lite annat folk, sen drog jag och hennes bror till sumpan sen kom josse sen drog vi hem. I söndags var jag bakis som ett as! punkt. Ne men jag träffade anna vi käka och chilla lite. 
Puss så länge!
 


jag blir tårögd.

det här är en liknande video som bounce gjorde för M J. så jävla bra!
 


Fast den här DÖDAR.


!

det är stört hur fort tiden går vad datan men är inte trött, jobbigt.. Amandasova.nu
KRAM:) hahaaa..

-

kollade just thehill spencer måste vara en av dom mest psykade människorna som vandrar på denna gjord.. hjälp..

dan före dan,

hola guapas. Idag jobbade jag på cafét så jävla skönt att jobba där.. Igår övningskörde jag vid Lunda industri fan vad kul det är att köra jag ska verkligen kriga nu. Alla verkar ju övningsköra där jag vet inte hur många som gjorde det garva ihäl mig, idag körde vi vid solna, järva. Jag vill bara ut och köra på riktigt nu.
Efter träffade jag jempo vi åkte till sumpan mötte jeppe på donken sen satt vi oss och åt glass. Det är så jävla skönt det här vädret jag mår så mycket bättre när det är sommar och det är fortfarande varmt på sen kvällarna helt sjukt. I helgen har jag inget planerat lika bra det, då har man inga förväntningar heller då kan det inte bli annat än bra! Asso varje gång jag ska skriva INTE blir det IONTE ALLTID! nej nej inte alls ett ilands problem..
kyssssss


just a thought.

Fan vad människor är egenkära om man nu kan kalla det så. Folk har så otroligt svårt att bli glad för någon annan men det bevisar ju bara hur dom själva mår vilket är synd. Folk som är osäkra på sig sjävla försöker ständigt trycka ner folk. Varför kan inte bara folk vara trevliga och glada jag är så jävla trött på att folk är sura och otrevliga. Jag är alltid trevlig till en början om jag träffar människor men jag kan också verka otrevlig enligt folk för att jag är blyg och kan inte prata om vad som helst med vem som helst. Men om folk är otrevliga varför ska jag då vara trevlig, personen har redan sabbat mitt humör.Jag har fått uppfattningen att allt känns så jävla falskt med folk man knappt känner därav har jag skit svårt att vara öppen för vad fan skulle den personen bry sig om det jag pratar om och den vet ändå inte om vem eller vad jag pratar om..
När jag var yngre hade jag sånt jävla självförtroende . Vad fan hände?? Blir alla såhär i tonåren för allt bara försvann just för att folk runt omkring trycker ner, allt man berättade eller eller gjorde omvandlade folk till något negativt. Det är påväg att försvinna nu , jag orkar inte bry mig om vad folk tycker, jag bryr mig, men jag orkar inte. Flummigt det blev men det är bra man ska lätta på hjärtat .. nuuuuu börjar det spåra .. pusshej.

PUMPAR


vi började fööör sent


lillelördag heha.

Igår var en jävligt mysig dag med gracce.. Vi möttes upp när hon slutade jobba sen satte vi oss på gamla hedliga nivå! Jag var helt död i början jag trodde jag skulle somna på riktigt men efter andra ölen blev jag pigg.. vi ville dra vidare men det var fan dött överallt så vi drog hem sen sov jag. Idag har jag jobbat det gick braaaa men det var mycket. Jag ska övningsköra idag tror jag är fett taggad till körkort jag vill ha det nu nu nu!!
aa men bara så ni vet pussheeej..


-

Vad är värst - att inte få det man vill ha, eller att inte uppskatta det man har?

Tisdag idag

Igår var jag med Gracce vi kolla bio Terror on eml street, den var bra en av dom värsta jag sett, jag tycker inte om såna filmer för det blir spel i mitt huvud, vilket visade sig att jag drömde mardrömmar hela natten inte om filmen men att världen skulle gå under, min familj var samlad och alla bara grät och var hysteriska, och fattade inte att det var sant, lättnaden när jag vaknade! drömde att nubbe dog också fyfan!
När jag gick upp var jag på dåligt humör och hela dagen. nu har jag tagit en dusch och mår mycket bättre ska åka och träffa bello vi ska ta en drink i solen läs: öl :) KYSS

PUMPAR.




Sitter hemma.. lonley girl.
Dom flesta verkar vara ute och slår klackarna fan jag blir avis. aja den som väntar på nått gott.
vet inte vart jag ville komma men fan ha kul alla partyglada......svin. PUSS


Oooof . hahaaa..

 


HEJE

Jag är jätteglad att jag har jobb tom 2, man blir glad i slutet av månaden och kort där efter men sen då.. man jobbar jobbar och jobbar lite mer, nu på sista tiden har jag blivit så jävla trött på det, plus att det bk kanske inte är världens roligaste jobb, jag älskar människorna man lärt känna det är ända anledningen till att man vill vara kvar men sen finns det fan inte mycket mer. Jag känner ( säkert som många andra) att jag inte är en människa som kan hålla på med något jag inte tycker om, jag får sån jävla ångest som dämpar mitt humör till tusen. Fan asso jag vill jobba med något jag tycker är kul, det känns som att mina drömar är för höga men om man inte tror på sig själv vem fan ska då göra det? Jag tror verkligen på om man verkligen vill så går det. Så måste man tänka och man måste försöka för ingen gör det åt en. Jag har bestämt mig och om andra kan, kan också jag.

baaam!! vilka ord va?? peppad jag blev! ord i mitt huvud just nu , det kommer gå det ska gå! .  


lite akon dynga bra skiet


-

Idag är det fan vår, bra jobbat gud:) Ska snart träffa gracce vad vi ska göra vet jag ej. Chilla runt som luffare i orten men det är najs i det här vädret.. Jag tror jag ska ta med mig kamera och leka lite paparazzi, jag fick ju en asbra i vintras men använder den typ aldrig.. dum tjij. 
PUSS 

.

I´am in love whit someone who dosen´t know it , always the same.


DEMARCO


.


älskar videon


söndag

ångest söndag, jag fattar egentligen inte varför kanske för att det är en hel vecka kvar till nästa helg.. åååh alltså eller ASSÅ heha.. ne men fan jag börjar bli lite trött på livet när ska det hända nått kul, jag diskturade det men en vän idag jag har inget att se fram emot jag älskar att ha det men det händer ju så jävla mycket i mitt liv just nu :) vafan ..okej jag ska inte klaga fan det är ju vår wiiihooo skit kul det där med regn.. jag ska skaffa mig en reskompis nååååån?
jag är ej bitter mina vänner bara lite trött på detta liv men jag ska ordna det så det är lungt man. och nu har det här skrivandet gått över styr, väntar på att min kära gracella ska ringa så vi kan ta våran kvälls iggy..
Min vän anna har fått ett nytt smeknamn annabola hahahahahahaa fasen vad jag skrattade när jag tänkte på det. och det är kul! att det aldrig slagit mig innan. shirre..
okej lovers kyss..

Nämeeeeen!

tjeeeeeeeeeeeeenna bloggen den var ej igår hihaa. Ne men fan ändring, och det för min egen räkning töniii tjiiej.
vad har hänt vad har hänt, .. saknar tessituss snart kommer hon hem, och andra.
Jag är kvar på bk kommer aldrig lämna dom :) men jag har också börjat på världens bästa Café i kista.
Åhhh vad töntigt det här känna spec när det var så länge sen jag skrev... nu känns det ju ännu töntigare för att jag drar upp det, stämplad. AJA
mer då jag är fortfarande singel..... to the end. när får jag min prins, måste fixa charmen...

hejsålänge.



RSS 2.0