--


Onsdag

Tjoo sitter och chillar framför datorn och gör inte ett piss, ska snart till jobbet.. aa jag hade inte så mycket att skriva så det här kändes ju nödvändigt KISS


depp

hej alla glada.. jag har inte haft så mycket tid eller ork att blogga men vad gör man.. det har inte hänt så mycket kul, men nått jag fått på skallen är att jag vill flytta och det är NU! I snart en månad är det det ända jag tänkt på och när jag får något på huvudet som jag vet kan göras så vill jag inte gå och vänta  jag vill göra det nu, men lite realistisk måste man ju vara så det får väll bli i höst eftersom att jag har så mycket planerat till sommaren, dom sista månaderna nu till sommaren ska jag jobba som en liten aaa.. och spara spara spara jag vet inte hur jag ska klara det men det ska gå that´s it!
På tal om sommaren, jag börjar bli psykiskt trött på det här vädret och kylan det är inte mysigt för 5 öre längre.. det är som att leva i en svart-vit-dyster värld fan vad tröttsamt.. jag längtar så mycket till sommaren, så nu ska jag bara stänga av, jag ska inte festa eller göra nått roligt jag ska bli lika dyster som vädret tills våren kommer.
Kul tjej! Puss hej.

-----
ve live we learn then we go to..


----

Hola amigo.. jag tänkte dela med mig lite av vad jag gjort dom senaste dagarna. I torsdags.. tror jag det var, var jag med bella på Nivååå, linus kom förbi en sväng det var länge sen jag såg han så det var skoj, efter det drog jag och bello eller gracella som hon heter ;) till Dovas där vi träffade patrik och hans lille kompis, när dom stängde där drog vi till spybar, vi drack gott och dansade med italienare.. klockan blev 5 och dom stängde men tro inte att vi åkte hem, nej vi åkte till bellas stall och fodrade hästarna och fixade till 2.. jag var DÖD, men tro inte att vi åkte hem efter det heller, vi åkte till kista tjakka lite kläder och åt.. efter det åkte jag hem jag somnade så fort jag stängde igen mina blå. I fredags gick jag ut med anna vi började på O´lerys i sumpan sen åkte vi land och rike runt inte riktigt men i solna och sumpan området efter ett ställe som va öppet till 3, det ända är så klart garbo.. vi provade och kom in det gillade jag hehe.. i lördags gick jag ut en sväng med ärt vi satt bara och chillade på ankan i centralen och det var lika kul det, i söndags gick jag ut en sväng till ankan igen med några från jobbet och bello.. Igår jobbade jag, idag med men imorgon är jag ledig så det kanske blir en bio idag med gracella .. oooOOJoOOOOj detta blev bibel med det gillar ni pusss


en riktig Akon dänga


-

cha chaaa.. jag känner att mitt liv börjar rinna ut i sanden det ända jag gjort sen senaste veckan är att jobba jobba jobba, åååh en vecka shiit tänker ni, det är ju ingenting ju.. men joo! och tiderna gör ju att man inte hinner med något spec innan för då jobbar alla andra eller efter.. men jobba är bra, jag funtar på att snart ta en sista minuten till något varmt land om jag så åker själv, haha vem försöööker jag intala själv skulle jag nog inte åka.
Idag vaknade jag fan på fel sida..BITTER F*TTA!  aa eller igår jag vill bara gå lägga mig nu men jag kan inte somna jag ska sluta ta en kaffe när jag går från jobbet.. Vilket flumigt inlägg dettaaAA blev shhhhit aaassÅÅåå, hörrni, ha det! puss
-

Tjoho, nu är jag hemma kul jobbtider man har.. nej.
Jag jobbar imorgon också men jag har ingen häst så jag ska sova ut tills jag till slut inte orka sova mer.. haha.
Ne fan nu orkar jag inte hålla mina blå öppna längre KYSS .. druva kommer dö hahaha KYSS KYSS KYSS druvi.


-


hahaaaJag älskar när stjärnor som mariah kan släppa hämningarna och bara köööra för det var precis det hon gjorde, ser det ut som hon bryr sig? me love.

EGO


t

tjo alla 1000000000 som läser min blogg, ni måste ha lidit men nu är jag back on track så LUNG, drev.
för nån dag sen eller två var jag ute med jempo och några fler och firades e´s vän som fyllde år det var skoj sen har jag jobbat sen var jag ute igår med bello, jag drack inte ens mycket men fasen vad rak jag blev haha herre..
Nu sitter jag och pumpar american girl ska lägga upp den här snart det var en favorit i somras jag blir alltid lika lycklig när jag hör den.. jag är en allätare när det gäller musik jag lyssnar på allt förutom aa typ opera hardcore och sånt bajs men vem fan gör det :).. Imorgon ska jag ner till min kära polle sen jobba och så kommer min helg se ut.. HATA FYLLON. Jag längtar tillbaks till ön där bara levde man inga måsten.. puss

go your own way


-
Hemma från vinterland :(

Hemkommen från åre och fyfan vilken resa det har varit, vi har haft så jävla roligt mycket fest och sköna människor jag kommer aldrig glömma den här resan men i slutet blev det lite mycket så lite skönt är det att vara hemma jag orkar inte lägga upp bilder nu men gör det lite senare Puss hej..

RSS 2.0