LA ROUX

Just nu världens bästa grupp.
 

-

Jag har nyss varit ute och gått med natta och sara bra där, efter gick vi till prisxtra anna skulle köpa mat jag övervägde en chokladkaka men lät bli, nu börjar man fan bli älder skönt på ett sätt ångesten kommer sen..
Det här är mitt sista år....halvår som tonårning sen är jag tekniskt sätt vuxen och där sätter vi punkt.
Vi har sagt att vi ska hålla det här nu, att börja gå nästan varje dag iaf, minst tre. vad tror ni?
 
 Jag vet att det ser ut som att jag är näck men jag har faktiskt bikini och shorts såå luung :)


-

Har inte lagt upp bilder på länge så tänkte göra det nu några som jag hittade
på nattas pplogg.

 
heejeee

idag är det måndag, jag kom nyss hem från jobbet, jag är ensam hemma några dagar jag älskar det på dagarna men hatar det på kvällarna buhuu.. Idag ska jag bara chilla jag blir så jävla trött av den här värmen.
Idag när jag var ute och rökte min 20de cig på jobbet såg jag en duva det såg ut som den hade fått ett skott på bröstet på riktigt är det nått skumt med mig och djur, jag ser katter överallt och dom springer alltid över vägen mesta delen av dom är svarta också, jag ser fåglar störta och dö, en fågel låg brevid mig död en en fågelunge dog ni hör ju , och fåglarna var samma vecka.
Puss på er.

söndag

Idag är det söndag, jag hatar söndagar. jag blir en riktig tänkare på söndagar kanske för att man bara tar det lungt hela dagen, jag vill bara tillbringa dom hemma utan några måsten gå ut ta en jara sätta sig vad datan sen kolla någon bra film aa ni fattar. I helgen har jag varit med älskade josse vi har festat och njutit av sommarnätterna precis som man ska!
Jag dör av den här värmen men man ska fan inte klaga, varför klagar man på värmen när dem kommer till sverige men inte när man åker till den? jag tror det är för att man inte är van vid det i sin vanliga vardag, konstigt.. Nu ska jag ut och ta en . Love.

helo

Vad händer ender, jag gör inte ett piss ska snart sova jobbar imorgon ;) kul att veta tänkte jag orkar tyvärr inte skriva mer så puss så länge


RSS 2.0