-


Tisdag

Godmorgon amigos, idag är jag uppe med tuppen, jag ska på jobbsök snart skit kul ska det bli, ska vara där 9 så måste gå PUSS

-


jag och bellogello gotland 09


sisi


-


-

Nu har jag varit ute gått med joss efter det blev det stallet vi kollade på när anna longerade Chanti ( stavas?), eller det var iof kanske 2 timmar sen jag kom hem , jag ska snart möta druva hon hade hlömt sina nycklar i min väska.. älvispen ska nog få följa med Pusshej


Helgen

Jag har haft en skit rolig helg med joss och drúva , det började i fredags hos druva vi åt middag och fixade oss, jag älskar när man gör sånt tillsammans, sen satt vi på druvas balkong förade och lyssnade på bra musik.
Sen tog vi en taxi in till stan med världens jobbigaset taxi chaffis, han pratade om sig själv hela tiden alltså så var han tvungen att sänka musiken hela tiden, jag bad honom om och om igen att höja musiken vilket han gjorde MEN  3 SEKUNDER efter började han babbla igen, när vi skulle av sa han att vi skulle hälsa våra vänner att vi hade åkt med en riktig casanova hahaha jag orkar inte.. Sen blev det Laroy med massa people, sen blev det att åka hem till druva och sova.
Lördagen var lika rolig den bara att en bartender blåste jossan på 400 spänn, inte lika kul.. Vi var först på Nivå <3 haha efter det gick vi till Harry B James på vägen dit såg druva sin livs kärlek Jacco från labyrint hon gick fram och pratade med dom och tog kort, jag har typ aldrig sett henne så glad..
Sen blev det att åka hem, igår gjorde jag inte ett piss vi var hos druva och chilla...
Nu ska jag ut och gå med joss, Tja!

Fredag

igår träffade jag druva efter hon hade slutat skolan, vi gick till stallet och fixade åt hästarna, jag kände mig fan bättre men jag lurade nog mig själv för jag mår sämre idag, iaf.. efter det gick vi och köpte thaimat sen åkte vi hem till druva, vi hade myskväll med film och chips, jag färgade druvas hår också det blev skit snyggt Go amanda! Sen skulle vi sova, jag somnade vid halv 6 för mitt öra KNULLADE mig fan vad ont jag hade.. Nu har jag bara lock men smärtan är typ halvt bort hoppas det försvinner snart.. jag hatar hatar hatar att vara sjuk , blääää..   Druva och hulia har gått till skolan och jag är kvar så nu ska jag sätta på en bra rulle Pööööös..

-

Nu har jag legat i sängen och kollat på tv hela morgonen, jag ser typ i fyrkanter, jag har blivit så jävla sjuk hostan och snuvan har blivit värre idag, så jag ska chilla hela dagen så jag orkar med fredagens ballader..
pusshej


:(

buhuuuuu, jag var inte på min Pa nyss, haha jag vet vad ni tänker men jag kommer fan aldrig ta bort fan vad kul det är att kolla tillbaka.. jag hitta en låt som jag hade på min pa feeeeett länge haha jag älskade den och kände mig fett ball.. hittade en gammal bild också från när berry fyllde 17 så jag var 16, shit vad tiden går fort!!



<3


3oh!3


Kaaaaatt


chillination in the stable

Tjolahop, idag har varit en heldag i stallet det var FETT MED MYYYYS JAO.. ne driver men det var nise! Jag mötte druva och jossan sen satt vi och snacka om hur röj det ska bli i helgen, satan i gatan så kul vi ska ha! sen gick vi mot stallet men tog ett stopp till för att lägga oss i gräset och njuta av kanske den sista solvärmen, jag blev skit brun.... SKOJA, där låg vi kanske en halvtimme tills vi reste på våra feta arslen och till slut var vi framme så jag kunde pussa lite på min kära. Låter fett töntigt men dagarna som dom här i stallet är en av dom bästa som finns, jag älskar det! hahaa jag vet inte hur men mitt finger behöver plåster, Tjaaaa

!

En ny kamera vill jag ha också!!!!

-

Jag börjar bli trött på mitt liv, helt seriöst, förut tyckte jag att mitt liv inte kunde bli bättre: ingen skola och massa fest, i slutet av sommaren festade jag minst 5 dagar i veckan, till slut blev jag trött på att va bakis varje dag så nu håller jag mig till helgen, då blir det ju extra kul för då går man verkligen ALL IN. Men jag vill börja få in rutiner, jag vill skaffa mig ett vanligt 9 to 5 jobb.. åååh ne nu ska jag fan kriga jag SKA ha ett jobb snarast!! Ne nu blire ut på en jiggy PÖSSSSSSSSS

-


Holá amigo

Jag har blivit sjuk fan fan fan! Jag sa till jossan i helgen att jag tyckte det var så skönt att jag inte har blivit sjuk på så länge, att jag inte ens mindes sist jag var sjuk, SÅKLART blir jag sjuk och det sätter sig alltid i mina jävla öron så jag är halvt döv också.. Jag har proppat i mig c-vitamin så jag hoppas jag blir bättre snart..
Igår mötte jag jossan, vi kolla in i vår gamla skola alltså där vi gick från sexårs till 9an, usch vad sorligt det var buhuuuu.. sen stötte vi på en gamal kompis D, sjuk jävel, efter det gick vi till stallet druva kom också hon fyllde ju år så vi fika med saft och bullar, som ett riktigt barnkalas, men det ska firas ordentligt i helgen Untz Untz..
Vi höres! 


!

I AM FAR FROM PERFECT
BUT I WILL BE PERFECT FOR THAT IMPERFECT SOMEONE WHO IS PERFECT FOR ME


Hollywood

Hollywood fruar, vad säger man ?? underhållande som saaatan är det iaf spec Anka hahah, ne fan det är lite smått tragiskt... Pussssss

..


Kanske inte den charmigaste bilden (på mig) men den ända från i lördgas :)


brownie

Nu har jag bestämt mig för att färga håret, jag slog på stort och köpte egen hårfärg höhö så det blir att färga hemma, hoppas förfa an  att det blir bra, men det slutar väll med att jag slänger hårtorken i golvet och springer in i mitt rum, lägger mig på sängen och gråter blod, och JA så illa är det jag hatar att vara missnöjd med håret men det är just det jag alltid blir, missnöjd.
Idag träffade jag bäbis druva hon fyller 17 imorgon, stora tjejen!! Sen gick jag hem en sväng igen sen mötte jag jossan köpte hårfärgen, jossan har träning så jag ska möta henne efter, förhoppningsvis glad över håret... Talk to you sooon..

en av dom finaste låtarna som finns


Helgen

I fredags gick jag ut med jossan och några till, vi satt först på nivå sen drog joss och dom andra vidare men jag och druva stannde, när dom stängde där drog vi till ett uteställe och kröka där, det var helt ok, jag var hemma på morgonen, jag var helt död i lördags!! men Linus fyllde år så jag och jossan drog till honom på förfest, efter det drog vi vidare till några ställen men det slutade på laroy. Druva kom dit när hon hade slutat jobbet sen drog vi till en som heter samy  på efterfest vi deckade där men det var inte många timmar vi sov, så igår var jag DÖD, har fan aldrig varit så trött.. jag hade iaf en skit rolig helg PUSS

Värd på toppen


.

Jag är så jävla trött på att gå runt och vara sur, gå grubbla på allt och tvivla på mig själv, jag vill bara lägga allt skit bakom mig och gå vidare med ett leende på läpparna, fast fan vad svårt det är, det är dags att tänka på allt jag har och uppskatta det, inte vad som fattas. Jag ska se det här som en ny start och börja om, fast det är mina egna ord så tvivlar jag.

Det är fredag vad sysslar jag med ?? Nu bliré till att slå klackarna i taket Ciaaaaaao


you found me


hahahahaha

Try JibJab Sendables® eCards today!

den här gillar druva.. på riktigt..


hej hej hallå

Godmorgon gott folk! Fredag idag fasen så kul, en så länge så har jag ingen aning vad som händer men nått kul händer alltid, juste det är nått läskigt som händer mig hela tiden, jag ser svarta katter springa över vägen HELA tiden, häromdagen såg jag 3 svarta små katter på rad springa över vägen hmmmm? kul att gå och spotta kring sig för sig själv aaaaja Puss o kram syns på stan.


..


.


hey you good words



Lilllördan

Hej hej.. igår gick jag ut med druva, det började på nivå, jag älskar nivå! det är så jävla mysigt inte toaletterna kanske. Efter det drog vi till ego det var ju rätt najs där, det var första gången för mig, där mötte vi massa andra roliga vänner sen drog vi på efterfest det blev taket och corona igen.. så jävla najs! Jag har varit sjukt seg hela dagen jag kom hem när mamma skulle till jobbet, det känns aldrig bra, imorgon är det fredag fan vad veckorna går fort.. PUSS

ooooo

Dagen började med att jag mötte upp druva i sumpan och satt och snacka skit över några jara, efter det åkte vi till betongen, mötte upp joss och gick till stallet och mocka skit.. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra men vi får se vad denn KEFFA onsdag har att erbjuda, Tjaaaa!

.


.

heeeeello, jag och jossan skulle ut och gå nu på morgonen vi ska fösöka få in det som en rutin men idag ska vi gå lite senare.. Nu ska jag fixa mig sen ska jag iväg Pusssssss

GODNATT SWEALAND


bruno


Jag har fått en grov beslutångest, jag brukar alltid alltid färga håret brunt till hösten, jag tröttnar alltid så fort på det blonda men jag tröttnar lika fort på den bruna och det är ett helvete att få tillbaka samma blonda färg..
Fast fan det är höst och det är kul med en förändring, right? Haha alltså gud jag försöker verkligen intala mig själv att färga, sen när blev jag såhär feg? PLUS att det är så jävla snyggt! men, aa det finns alltid men, det går fan inte att vara lika blek som jag är då,.... hjälp mamma kolla the grudge.. !!

Ajaa på återseendé!


Allsång gott folk


HAHAHÖHÖHEHE

Shulululuuuu, äre fest eller?! okej nu är det såhär va, jag har fett tråkigt och fett tjänas att skriva i fet stil för att jag verkligen har fett tråkigt förstår ni? aaa bra , nu sitter jag som en jävla tönt och snackar med mig själv, men vad kan man hitta på att skriva om , eeeeeeh, jo jag var ute och gick runt sjön för andra gången idag med jossan vi ska bli som ludmilla (stavas?) fast utan att dopa oss såklart.....eller??  Vi mötte på s&a runt sjön också aaa det var väll det, hahaha alltså jag orkar inte PEACE.  


RIP


hola

Jag och joss var fett grymmaaaa juuuh!!! efter vi hade gått gick vi till stallet och pussa på divileran sen mötte vi upp druva och satt och snacka skit och nu blire duschen ciaaaaaao..


.


 sommras<3


!!!!!!!!!!!!

Hör jag dig snacka eller prata med mina vänner sådär om mig en gång till kommer jag spotta på dig ditt pucko, fattar du inte att dom berättar för mig.. SUG KUK IDIOT! 

saabba

Det blev inte lika tidigt som jag trodde det skulle bli men nu fan ska vi gå, hej!


Godnaaaaaaaaaatt


si si


 
me and bello gello, gotland 09


eh

shuuuue fan! Nu har jag precis kommit hem, jag följde med jossan till hennes träning, hon skulle prata med sin tränare, hon var inte med för att hon var sjuk, bli frisk till lördag joss, du måste!! efter det gick vi och lämnade Älvis sen gick vi och satte oss i en park och diskuterade som vi brukar.. Nu ska jag snart sova jag ska upp tidigt imorgon jag och jossan ska gå runt sjöarna, hurtiga tjejer! Tjaaaaaaa


lördag hela veckan, tack!


H E J

heeej alla fuck fejjor.. nee skoja :) Nu har jag fixat mig klart och ska gå och möta druvi hon har varit i stallet.. vad vi ska göra vet jag inte inget spec iaf ... nu fick jag bråttom PUSSSS

vma

I can´t sleep but that´s  only good..... it´s VMA CAIO

Pharrell <3


Helgen


Love her


Jag älskar dig lilldruuuuuuw <3


<3


HELGEN

chaaaaba .. där vart alla ni 100000000 läsare lite oroliga att jag inte skulle komma tillbaka va VA??
Ne skämto, helgen har varit helt okej, i fredags var jag ju ute med jossan och några till, det började på nivå och slutade på the bridge, och igår går var jag ute med bella och druva efter det drog vi på efterfest i stan, vi var uppe på hans tak världens finaste utsikt men fan vad läskigt det va! Idag mötte jag upp druva vi gick till stallet och pussa på våra fin fina hästar! Ne nu ska jag fortsätta kolla på film, minns ej vad dom hette men pendlar mellan 4an och 5an.. seee yooou

.


I sommras..


TAGGA


FREDAG FREDAG FREDAG

Shuuuues... Kom hem från stallet för ett tag sen ooo jag älskar den jävla hästen mer och mer för varje gång jag är där! jeje idag ska jag ut med jossan och massa fler, det ska bli ruuuligt jag har längtat efter den här dan hela jävla veckan så aa jag hoppas verkligen det blir ruuuuuligt lite mer uuuuuuuu i roligt så blir det nog så HÖHÖ.. ne jag orkar inte med mig själv... CIAO

Godmorgon fredag!

Gooodmorgon , det är fan en riktigt fin morgon , solen skiner och det är fredag HOHO!! Idag ska jag ut med jossan vart och så vet jag inte än vi får se.. Nu ska vi till stallet PUSS

!

I DON´T GIVE A FUCK!!


Snart fredag.

he heeej haaallå! Nu har jag precis kommit hem, träffade jossan en sväng vi gick runt pratade träffade j och n en snabbis sen gick vi till centrum och kirrade jiggy sen jag gick hem.. Det är ju basebolls VM här så  när jag gick förbi var det en band som spelade på scenen och det var kanske 3 pers UTAN att överdiva som kollade.. jag fick lite ont i hjärtat, kul att spela för 3 pers .. ne fyfan.. Det är iskallt ute också mina händer är stela som is usch.. Snart kommer skiten på riktigt FAN FAN FAN.. ne nu blev det deppmode PEACE


.


Jag älskar svartvita bilder på modeller från 80-talet.


Best


hehahohi


Fjooorre


Buuuhuu

Fan vad det här är tröttsamt hatar att det har blivit såhär, verkligen :( Men jag kan inte göra så mycket man kan inte styra sina känslor, jag kan inte styra min käft heller för den delen. Man får ta det som det kommer pusss heeeeeei


okej, jag har tråkigt.

1. Var hittade du den här listan? kommer inte ihåg

2. Var är dina föräldrar födda? Stockholm

3. Vad är det senaste du installerade på datorn? Inget

4. Vilken är din favoritrestaurang?  Koh phangan.. Thai

5. När badade du i en pool senast? I våras då jag var i Spanien

6. Har du varit med i någon skolpjäs? Ja rätt många gånger faktiskt

7. Hur många barn vill du ha? 2 kanske 3

8. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Riktig sånhär hardcore rock!

9. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Nej, jag är inte insatt för 5 öre, samma som mamma kanske.

10. Vad har du för TV-kanaler? Dom vanliga

11. Har du åkt moped någon gång? Ja jag har ju en själv!
J

12. Har du busringt någon gång? Favo syssla när jag var yngre.

13. Har du fått felparkeringsböter? nej, har ej körkort.

14. Har du hoppat, eller kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Man ska aldrig säga aldrig, men .. nej det kommer jag nog aldrig göra.

15. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Vet inte vad som är längst

16. Har du en egen trädgård? På landet

17. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Oj, eeeh vet faktiskt inte.

18. Kan du alla orden i nationalsången? Nästan haha skäms..

19. Badkar eller duschkabin? Badkar kanske bara för att jag har kabin.

20. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Igår såg jag livsverket :(

21. Favoritpizza? Margarita

22. Chips eller popcorn? chips

23. Vilken färg på läppstift använder du? Använder inte läppstift

24. Har du rökt jordnötsskal någon gång? hahaha wtf!?

25. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? nej nej..

26. Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin

27. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Familjen, grekiskt.

28. Favoritchoklad? Geisha , stavas?

29. När röstade du senast? Aldrig gjort

30. När åt du en hemodlad tomat sist? Inte gjort det än..

31. Har du vunnit en prispokal någon gång? Nej.

32. Är du bra på matlagning? Nej,


33. Klarar du att tanka själv? Moppen ja.

34. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna? Nej.

35. Pepsi eller Coca Cola? Pepsi

36. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Nej.

37. Vad var det senaste du handlade? Öl.

38. Har du kräkts offentligt? ooohja haha

39. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Båda ju men är man så rik får man nog vem som helst HÖHÖ..

40. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Vet faktiskt inte

41. Har du ringt något betalnummer? 118 118?

42. Kan man vara vän med sitt ex? Ja.

43. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Vän.

44. Hade du mycket hår som liten bebis? Normalt tror jag haha..

45. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Inget.

46. Vad har du i din väska? Jara, nycklar, mobil, vatten, busskort, det vanliga..

47. Vad är du tacksam för idag? Att jag är frisk och mår bra.


.


Godmorgon

Shuuuues , igår var jag med joss vi skulle ha kollat på basebollen men vi sket i det vi ska göra det i helgen då är det säkert mer folk också.. vi gick till vårt kända hak i ör och satt där ett tag tills vi gick hem......klart det var roligt, vi har alltid kul :) Nu ska jag till arbetsförmedlingen, jag vet att det finns en förkortnad på arbetsförmedlingen men jag kommer inte på hur den va så det var ju ännu mer onödigt att jag skrev den en gång till... nee sjukt mig... aja puss &kraaaam.

Man kan bara man vill.


Folk har alltid sagt och jag har alltid hört att man kan lyckas med allt, bara man vill, jag vill och jag ska lyckas.


Sommarlåt nu till hösten


KAN JAG FÅ DITT NUMMER??


Det börjar urarta?

Heeeej heeej hej hej hej hej .. nee driver, gissa alla glada vad jag ska göra idag !?...... Söka jobb som varje dag cp kul ska det bli.. Det känns som att jag har sökt till alla jobb som finns, jag pissar på det här ååh nu blev jag fett upprörd Pussss & kram syns på stan...


Galenpanna!

sick people sick people bom bom bOM!!


BÄSTA


BASEBOLL VM

Jag har nyss kommit hem från stallet, jag och jossan gick och kolla runt vid baseboll arenan fan vad drag det kommer bli, det är ju baseboll VM i lilla ör precis utanför mig, dom har fullt med grejer öl tält och hela köret, jag ska hitta en snygg baseboll kille som tar med mig till ett annat land han ska ha fetaste lyxvillan, aa ni fattar min plan hehe nee nu bliré duschen pussss
 


tjabba tjena hej.

Igår var jag me jossäään.. vi träffdes i ör sedan gick vi förbi sandras ( krog) och kände hur sugna vi blev på en kall öl, sagt och gjort så tog vi oss en öl , j och n var med ett tag också treeevligt.. Nu ska jag till stallet en sväng och pussa på divileran byeeeeeee

.

helllo, idag har jag inte gjort så mycket städat lite har jag gjort, nu ska jag fixa mig sen får jag se vad som händer hej så längeee..

.


oooopa

Jag kom nyss hem efter att ha träffat joss och diskuterat gårdagen, det blev inte så länge för att båda var cp trötta så snart jag försöka sova godnaaaatt..

joss & jag <3


!

asso faaaaaan..

.


Helg sköna helg..

Hello, jag har haft en sjukt rolig helg! I fredags var jag med jossan och druva vi festa och blev jätte kastrull skit kul hade vi bara att jag har grova minnesluckor från den kvällen men men.. I lördags gick jag ut med jossan igen och hade lika roligt då vi dansade och sjöng .. och idag, sköna söndag har jag bara varit hemma jag har inte ens vart utanför dörren, tror jag ska möta upp jossan en sväng... Aa det var allt jag hade på hjärtat så hej så länge..


.


FREDAG HOHO!!

Godmorgon , snart är jag redo att glida ner till stallet och pussa på världens bääästa hest! Idag ska vi fira min syster som fyller år imorgon, vi ska ut och äta vart vet jag inte men det ska bli kul, efter det ska jag festa men vart vet jag inte heller, det är inte mycket jag vet men det lööser sig.. Tooodels

irribirre.. imorrn blir´e bärs!

shuuuuz, jag vill men kan inte sova och det är så jävla frustrerande, jag vill men kan inte sova, sjunger dom inte det i en sång i ronja rövardotter, haha fett kul ju! Ne skit tråkigt.. verkligen. Gud vart ska detta sluta jag sitter och pratar med mig hahahaha jag döööör, och jag slutar inte heller.. hahaha fyfaaan vad kul.. ne nu blev det allt ett flummigt inlägg, jag ska ut och ta en, sooo good night.

Old is good


hej hoe let´s go

Sprinter som jag är ska jag ut och gå hahaha Amanda Rock Halaby gillar detta som faaaan ....


Tröttnar aaaaaaldrig


Sorligt, jag tror jag flyr landet!



Idag var det ju sommarväder. Eller aa sensommar iaf och snart är det slut och jag vill verkligen inte jävla depp höst fy! Sommaren som vanligt har gott alldeles för fort. Så njuuuuuut så länge det varar!!
Jag har haft världens bästa sommar, ne nu ska jag gå gråta en skvätt hej!

 
Jag och druva i Grisslehamn i påskas sommaren hade inte ens kommit och vi hade ingen aning om vad den skulle erbjuda! Världens roligaste sommar fick vi iaf..


Snart fredag.

Tjaabba gott folk! Idag åkte jag till sumpan och mötte upp druva vi chillade runt och gjorde inget spec efter det gick vi hem till mig och lagade lite käk.. sen gick jag med henne en bit till stallet det slutade med att vi satte oss och pratade i typ två timmar, jag älskar druva hon förstår mig bättre än nån annan oo lilla druva<3  
och nu sitter jag här och väntar på mamma vi ska åka till solna och kolla runt lite..
På återseénde ! ...... haha tööönt.

va inte kaxi .. förståruuuuuuu


hahahaha


kastrull llurtsak

Aaaallåj.. idag har jag sökt till 100 jobb inte riktigt men känns nästan så, det är fan ett jobb att söka jobb fyfan..
Igår träffade jag jossan vi satt ute och snackade i flera timmar med sällskap av lite indianvatten hur mysigt som heeeelst juuuh, ne men det var kul! När jag vaknade drog jag och mamma till Ikea ÄLSKAR Ikea det finns inget roligare efter det gick jag ut på en lååång promenad med Älvis sen så har jag bara suttit och sökt jobb. kul. nej.
Aaa ne puss så länge..

Jag och tessituss från kryssningen<3


Divileran

Whaaaruuup? Snart ska jag möta druva eller aa det är 2 timmar kvar höhö, sen ska vi till stallet och rida polle. Efeter det har jag ingen aning om vad jag ska göra, jag är så jävla trött jag somnade kanske vid 4 efter att ha haft The hills maraton.. Jag vill flytta till LA nuuu, jag hatar sverige! Hejdååå


Om ni undrar om man kan älska en häst över hela sitt hjärta är svaret ja <3


.


RSS 2.0