söndag

Hej alla söndagsgladabakisfyllon. Igår drog jag och anna in till stan och kollade på massa roliga bilar det är sån jävla stämning när det är sånna ställen jag älskar det.
Det var ju poliser överallt och vi ville dricka våran cider och vin så vi var tvunga att springa upp en bit från gatan där allt var och gömma oss bland massa hus, när vi sitter där är det något som flyger på himlen jävligt fort och det brinner om den det såg ut som en brinnande boll, jag tappade bokstavligen hakan, vad fan va det!!? Det var det sjukaste jag sett, nu måste jag fan in och googla va det kan vara. efter det drog vi till harrys sen hem.
Idag har vi grillat korv i ursvik jag älskar korv ;)
Pusss


lördag hela veckan

Idag mår jag fan rätt bra tror jag iaf, men ikväll blir det bara att sitta hemma och ta det lungt igår träffade jag först luva vi satt i sumpan och pimla vin efter det kom natta ärt och erik förbi men dom drog rätt fort men natta stanna kvar vi´satt och prata om allt jag verkligen älskar det!
Nu måste jag klä på mig jag ska träffa druva som glömde sin mob sen ska jag till stallet. och vilket jävla dunder väder vi har, tycker ni inte ;)
Soo long


-

Haaaalloj, kom hem för ett tag sen först jobb sen stallet.
Vi har blivit så jävla duktiga vi har verkligen börjat träna på riktigt och det är så jävla kul! Spec när man är fler som puschar, igår sprang vi och idag ska vi gå, vi ska bli hulkar så ni VET!!
Jag känner att jag mår mycket bättre när jag jobbar och har något att göra, jag blir verkligen deprimerad utan rutiner man har för mycket tid att tänka och när allt positivt tar slut börjar man tänka på allt negativt och det tar över. Jag var bara ledig i 3-4 veckor och jag vet inte hur många gånger jag grät och var sur livet kändes jävligt värdelöst när man bara gick hemma och söp skallen i bitar och var bakis hela dagarna men den här sommaren har varit guld också men nästa ska bli bättre.
Kyss.

lördag

Hola amor, igår hade jag skit kul vi var hos nats och ärt a la släkt och hade lite kräftis med massa god dricka, efter det drog vi till rosen där min fina josse var. Jag minns riktigt vad vi gjorde där för att jag var så jävla full men dansade och sjöng!  Snart ska jag springa ner till min älskade diva älska jätte mycket <3<3<3< baby häst vill bara pusssAA <<3<3<3 hjärta diva jag älskaa mer pusssa mer älska meZZZZt av allt asso ååååh babygirl..
hihaaaaaha idag ska jag ut med gracce om hon inte bangar den mother fuckern Puss o kram ses på stan

-

Jag ser inte riktigt vad jag gör nu för min data är heeeeelt åt helvete!
Men men, nu är det augusti och jag har aldrig längtat efter hösten MINDRE än i år, jag ser inget mysigt med att det ska bli höst förutom att det är godare att röka för det kommer så mycket rök ur munnen och att jag kan leka att jag bor i Forks och snart kommer hitta min Edward ain´t gonna happend ... så jag tror jag ska flytta till LA och bli hora DREV men kanske strippa ;) ahhhh depp Pussss

RSS 2.0