allå

Tjohoo den här helgen gick som väntat jävligt fort som alla helger gör tyvärr men men..
I fredags var jag bara hemma jävligt skönt! vaknade upp pigg igår så jag jemp natta och sofian gick till gröna stugan och fika efter det köpte vi vodka bänkade oss hos natta och föra sen drog vi till sumpan vi hade skit kul igår men jag vaknade upp med ångest som vanligt. Nu säger jag det en gång för alla jag ska sluta dricka.. iaf såna mängder fyfan!
Imorgon blir det jobb börjar 7 jag är ingen morgon människa så det är fan kämpigt!
Nej nu måste jag duscha sen ska jag gå och lägga mig och förhoppningsvis vakna pigg puselipusss

hola

fan vad helgen går fort not fun , imorgon är det jobb börjar halv 8 hela veckan fyfan är inte van att börja så tidigt jag brukar ju börja 10 typ varje dag anywaaaay, i fredags var jag ute med josse det vart en lång kväll så i lördags alltså igår slutade det med att jag bara var hemma mamma hade massa folk över som firade henne i efterskott så dom hade ju kul iaf. Idag har jag chillat hemma men nu har jag tröttnat lite så ska ut en sväng. Höres!
 


-

Kom hem för ett tag sen har övningskört med pappa det gick asbra jag är så grym bäst, bäst är jag!!
Nee inte riktigt men nu måste jag ligga i som fan vill ta det innan detta år är passé .
Imorgon blir det dubbel jobb. Orkar inte med dessa jobb jag vill bara hitta ett jobb som jag tycker är skitroligt hur svårt ska det vara, jag kom på en teori att man (med jobb som det går) får komma till ett jobb och lära sig där hur man ska göra.. bara för att man inte har festaste utbildningen betyder det inte att man är dum. Då skulle alla vara glada och nöjda och ge allt för att dom jobbar med det dom tycker är kul, jag vet lite orealistikt men då menar jag inte heller jobb som advokat eller pilot.. ni fattar.
Nu ska jag sova pussen

Mina fina!


one day


graaaacce <3monday

heeey all idag har jag varit ledig jag har slutit mig från omvärlden moooaahaha jag hade planerat att göra det hela dagen men min fina gracce frågade om vi skulle på bio där sprack min hemma dag men jag klarar fan inte av att vara hemma så det ska bli naaajs puss så länge

-

Hello! Idag är det söndag och jag har jobbat hela dagen, det gick bra men det var stressigt som fan jobbade ju igår också så jag är pretty happy att den här helgen är över!
Mamma fyllde år idag men hon har firats hela helgen hon har fått massa fina saker. Hon har också fått upplevelser , luftbalong och nått mer. Jag gillar inte det där med luftbalongen fyfan säger jag!! Nu när hösten typ är här måste jag erkänna att det är lite mysigt men ångest!
Jag börjar tänka så mycket på hösten om allt möjligt men nu är mitt stora issue mitt jobb jag känner att jag har gjort mitt jag älskar det men det är inte vad jag vill göra resten av mitt liv det är ju inte heltid heller, jag vill ju liksom börja mitt liv nu fan, flytta hemifrån etc..
Jag är så jävla dålig jag skulle bara varit hemma i helgen men nej det gick ju inte men man ska göra allt man tycker är kul spec i den här underbara jävla åldern man ska inte tänka så mycket på vad som egentligen är bäst det har u tid att göra när du blir äldre..
Nu ska jag ut på jaraa Pusshej

memories from alanyaDen här låten kom på radion varje kväll typ 20 gånger jag blev lika glad varje gång LYCKA!


Fredag

Denna dag på veckan är den man brukar längta mest till av alla men inte riktigt denna helg jag ska nämligen jobba hela helgen. Men jag klarar verkligen inte av att sitta inne en fredag det tar emot i hela jävla kroppen jag vet ångesten imorgon om jag går ut idag men det går inte att sitta hemma så snart kommer min fina natta hit sen ska vi dra ut en sväng men det blir ändå en lung kväll men både jag och hon behöver gå ut och träffa människor komma bort från denna förort ett tag.
 


RSS 2.0