.

Jag börjar bli trött på det här, allt står still och jag har helt tappat lusten till det mesta. Det är inte kul längre och det ger mig ångest ingen ska behöva ha ångest det är nog den värsta känslan av dom alla. den tar över allt kul och glad blir man inte förens den är över, grejen är den att ångesten kommer tillbaka lika snabbt.
Jag hör inte hemma där jag är idag och jag känner det ända in i benmärgen, det svåra är bara att jag inte vet hur jag ska gå tillväga för att komma dit jag vill. hur fan gör man?? Allt går bara man vill det är så jag ska tänka det ska tjatas håll i mitt huvud. jag måste bara komma på hur jag ska börja. Det ska gå, det kommer gå, det ska hända.


heeeeeeeeeeej bloggen

jag är inte så bra på det här längre, det ska bli ändring det är mycket som ska minnas så så ska det bli :) ska ut på en pomenad med anna nu, det är jävligt soft med bakispromisar, prova!
Hörs snart pusss

-

tjaaabba.. Helgen har varit kul, jag har festat en hel del det blev lite för mycket av det goda men nu mår jag bra bara att jag blivit förkyld men men.. idag blir det jobbet, eftersom jag fått så fina tider så kommer jag inte hinna med nått annat, åååh blir så irro när jag tänker på det! Nu måste jag börja fixa Pussspuss


en vecka senare..

Hola. eeeh aa jag hade tänkt skriva vad jag gjort dom senaste dagarna men kom på att det inte är mycket alls, jobb jobb jobb.. I helgen är jag ledig så jag tänkte mig utgångar för hela slanten men eftersom som att jag är rätt slösig av mig så har jag ont om casch ååh jag blir så trött, när lär man sig? Juste kollade på glamourama idag det är för tidigt att säga vad jag tycker, jag älskar hela grejen men det är så kopierat The hills det är väll lite det som är grejen ( överdrivet som satan dock.) Men dom är grymma som ställer upp. Nu ska jag ut och ta en iggeligg det får bli själv för my partner in crime är på havs säkert lite lockolocko vid detta tillfälle. Juste fick jobb schema idag Hata. bara så ni vet liksom... om ni undrade.. så ni slipper fråga Ciao.


måndagsbarn

Holaaa.. I helgen har jag varit ledig som sagt det har varit jävligt soft. I fredags gick vi ut en sväng efter jobbet.. Vi slog ju rekord så klart man måste fira.. I lördags drog jag ut med Li och Sullay först blev det biljard palatset efter det skulle vi möta upp mikey i medis men det sket sig så vi åkte in till stan igen för att träffa abbe och några fler för att gå på chaplins men det gick inte heller man måste tydligen vara 20-23 vart man än går, lack jag blev. Det slutade med att vi hamnade på ankan haha.. Nu ska jag till jobbet ciao! 

RSS 2.0